Saturday, January 7, 2012

New year with you will be a great .

31/12/11 . XD . i cant believe this . hari nih malam tahun baru la (: . tapi fizlyn takda da ): . you know what ? . semalam aku dah boleh terima hakikat fizlyn dah tinggal kn aku . mmg sedih aku nk terima . tapi aku tabah . dah nasib . tapi aku takan mengalah dengan . and now aku takan buad org marah aku sebab aku tak dapat terima hakikat . thanks sebab maki aku (': doh . now aku dah sedar . as you said "dont persue fizlyn if she dont want you anymore"- Farah Farzana . so hari ni aku bangun tido dengan semangat baru . aku dah tak boleh sedih dah . yelahh sampai bila aku nak sedih pasal dia . aku duduk sedih . dy happy call laki sana sini . hari hari aku tengok wall dy , hari hari aku tengok picture dy . dan aku yang sedih . macam orang bodoh . umpama kejar bayang . now and today . aku sepatutnya ada ride ngn fizlyn . tapi tak jadi sebab ape dia aku pun tak tahu . aku tak sedih pun . tengah hari . uptown ad buad karnival sukan rakyat . so , aku pergi uptown . dengan panas teriknyaa . haba . gilaa ah . macam mana dorang boleh tahan , --' nasib baik aku dah tak kerja . now kerja jalan jalan jalan . aku tanak laa cerita ap jadi time tengah panas tuhh sebab takda cerita pun (: . so , dalam pukol 5 . phone aku berbunyi . it fizlyn call me . dy tanye aku kat mana . aku cakap la kt uptown . dy cakap petang tak boleh ride . dy nak malam . gila apa . sejak bike aku kene curi hari tuhh , kene meminjam je . time malam budak budak pergi I-City . so , sori ah fizlyn aku tak dapat ah teman kau . then aku tanye kau kat mana , kau ckp kau kt IOI . dengan siapa ? . kau cakap , tak payah tahu . so kt situu . aku jadi tak tentu halaa . aku nak sangat pergi IOI . nk tgk dy dgn siapa . dalam hati aku "dia dah ad BF baru ke ?, jangan ah doh, aku taanak hilang dia" . aku cepat cepat cari motor . then bila dah dapat . aku ajak Aiman berror teman aku pergi IOI . rempit dhoo . kau tahu tak fizlyn ? . aku pusing satu IOI . Padini, Brandsoutlet many more . aku tak jumpe pun kau . mesti kau tengah syok date kn ? . ): . aku cari kau sampai pukol 7 . tak jugak aku jumpe . aku putus harapan . aku balik uptown dengan muka sedih . tapi takpa laa . kalau kau dah ada BF baru aku doa kn kau bahagia dengan dia . kalau dia buad kau sakit kau bagi tahu aku tau (': . aku nih bukan kuat mana pun . tapi demi kau aku sanggup . janji aku kat kau . pukol 8 . aku balik rumah . mandi mandi , badan macam bau mulut DJFAZ dah --' . #gurau gurau (: . bila aku datang balik uptown . dah ramai orang kn . yelaa ad artis mesti ramai orang datang uptown nak menengok . bukan membelii . --' dah faham daa .

so cerita dy macam ni .
time tuh pukol 10 . kau call aku . kau ajak ride . tapi aku takda bike . kalau ada aku nak sangat ride dengan kau . maybe dapat berbaik dgn kau . aku harap sangat aw . tapi tak boleh , aku betol betol mintak maaf fizlyn ): . semua bike yang aku kenal pergi konvoy . pastu kau call aku . kau cakap kau nk datang uptown . time tuh aku pelik gilee kau tahu tak . asal dengan kau ni . betol betol ke ? . dengan hati happy aku pergi amek kau kt Permai Villa . kau tahu tak macam mana perasaan aku bila nampak kau ? . rase macam nak peluk kau je kau tahu tak ! . ): . tapi kita bukan macam dulu . time dekat uptown . aku happy gila duh . kau jalan dgn aku . gurau dengan kau . bosan dekat uptown kau ajak aku pergi mcd . kita jalan kaki . time uh kau merungut . apa laa jalan kaki . hmm , aku terasa tahu . aku tahu la kau anak orang berada . bile kt mcd . aku senyap je . and kita cerita pasal fake relationship kau kt FB . sumpah aku sakit hati gila time uh . tapi aku keras kan hati aku . kau perasan kn mata aku fizlyn ? . kau kenal aku kn fizlyn ? . time kau cakap kita bukannya couple lagi . time tuh kalau boleh aku nak blaa je . tapi , aku stay situu . coz aku tanak tinggalkn kau lagi . fizlyn . aku sayang kau gila wehh . asl time kt mcd kau cakap lepas macam tuh jea . kau nak balas dendam kt aku kea ? . aku ni manusia . bukan robot . i still hav a heart and feeling . then time pergi balik kt uptown . kau nampk gelang lampu fluorecent tuh . kau minat benda tuhh .aku teman kau cari warna apa kau nak . time beli kat aboi . Ajan ada kat belakang .#budak suka kt fizlyn . and fizlyn macam minat kt ajan . time dah dapat lampu tuh kau terperasan ajan . kau fikir aku tak nampak ? . kau pandand dia macam kau nampak artis ? . apa yang kau suka dekat dia ? . dia sakai laa wehhh . kalau boleh semua perempuan dia nak . tahu yang dah ad BF pun nk kacau . mcm fuck budak ajan tuhh . kenal dari kecik . sampai besar still batak and bajet hot . aku tak suke kau kawan dengan ajan . lepas tuhh kau kata kau nak beli lagi lampu tuh . aku taknak kau pergi rapat dekat laki suck tuhh . sebab tuhh aku suruh kau stay bia aku yang pergi beli sorang sebab ajan still ada kt meja mainan tuhh . aku tak suka wehh . then kita orang habis kan masa dengan beli lampu fluorecent je . haha , fizlyn minat benda tuhh .<3 . countdown for newyear pun dah terdengar . jam menunjuk kn pukol 11.59PM . aku dengan fizlyn pun nak pergi dekat firework . tapi ramai sangat orang . so aku bawak kau kat tempat pekerja uptown je kat situu .

video

sorry ah . video nih rakam time dah nak habis . kita lepak lepak . dalam pukol 1.30AM . kau kata nak balik . aku teman kau . and benda paling aku rase happy sangat kau tahu apa dia ? . time balik . kau salamcium tangan aku macam dulu . (': . memories . fizlyn ('': .

hari nih . hari bermakna dalam hidup aku . sepanjang nih aku tak pernah sambut newyear dengan orang yang aku sayang . tapi hari nih , aku sambut dengan kau . tak diduga (': . 31.12.11-1.1.12 hari yang indah bagi aku . aku sayang gila kt kau fizlyn . please balik laa . aku janji aku jaga kau . fizlyn . aku sayang kau fizlyn
220611 . cookie boo . <3

No comments:

Post a Comment